पेजमेकर

PageMaker Part 3

Ques. (31-45)

31. Which menu contains the font option in PageMaker ?
A) Layout
B) Type
C) Utilities
D) Element
Correct Answer : B

32. Which menu contains the frame option in PageMaker?
A) File
B) Utilities
C) Element
D) None of these
Correct Answer : C

33. Which of these options is not in the PageMaker?
A) Toolbox
B) Style and Color Palette
C) Control Palette
D) Slide Palette
Correct Answer : D

34. How many types of screen view in PageMaker?
A) 2
B) 3
C) 4
D) 5
Correct Answer : A

35. Which of these views is not in the PageMaker?
A) Layout View
B) Story Editor View
C) Outline View
D) None of these
Correct Answer : C

36. Which option is used to display master items on a page in PageMaker ?
A) Display Master Item
B) Show Master Item
C) View Master Item
D) Insert Master Items
Correct Answer :  A

37. Which option is used to change the order of pages in PageMaker ?
A) Page Orientation
B) View Pages
C) Sort Pages
D) Range Pages
Correct Answer : C

38. Which menu contains Insert Pages option ?
A) File
B) Layout
C) Element
D) Utilities
Correct Answer : B

39. What is the default font size in PageMaker ?
A) 11
B) 12
C) 13
D) 14
Correct Answer : B

40. How many alignments are there in PageMaker ?
A) 3
B) 4
C) 5
D) 6
Correct Answer : C

41. Which menu contains the Story Editor option ?
A) File
B) Edit
C) View
D) Insert
Correct Answer : B

42. What are the shortcut to window fit in window in Pagemaker ?
A) Ctrl+0
B) Ctrl+1
C) Ctrl+2
D) Ctrl+3
Correct Answer : A

43. Which menu contain the Show Master Page option in Pagemaker?
A) Layout
B) Window
C) Element
D) Utilities
Correct Answer : B

44. Which of the options is not available in the Type Style in Pagemaker ?
A) Bold
B) Italic
C) Strikethrough
D) Indent
Correct Answer : D

45. What is the shortcut key of Find ?
A) Ctrl + F
B) Ctrl + H
C) Ctrl + Y
D) Ctrl + Z
Correct Answer : A




Download Our Android App