Internet and Web Page Designing

Internet Part – 15 (in English)

206. Using the password,
A) can go to the system quickly
B) Can use time efficiently
C) Can maintain confidentiality
D) None of these
Answer- (c) Can maintain confidentiality

207. Computer hacker is
A) A person who maintains computer security
B) A person who does not comply with computer security with malicious intent of personal gain
C) A person who is responsible for the safe operation of the computer
D) None of these
Answer- (b) A person who does not comply with computer protection from malicious intent of personal gain

208. Unrecognized e-mail attachments are removed as a reason-
A) With this you can go to jail
B) That person can identify you and make a wound
C) This is a wrong way
D) It may contain a virus that can harm your computer
Answer- (d) It can be a virus that can harm your computer

209. Junk e-mail is called .
A) Scrap
B) spoof
C) Script
D) Spam
Answer- (d) spam


210. If your computer automatically reboots then it is likely that in this case-
A) is a virus
B) Memory is not enough
C) Not printed
D) None of these
Answer- (a) is a virus

211. Picture messages stay in private inbox _____ .
A) 28 days
B) 30 days
C) 15 days
D) 7 days
Answer- (b) 30 days

212. What is the full form of e-mail
A) Electronic Mail
B) Electric Mail
C) Electromagnetic mail
D) None of these
Answer- (a) Electronic Mail

213. Blog term is a combination of ________ words.
A) Web logs
B) Wave log
C) Web logs
D) Wade log
Answer- (a) Web log

214. What is CC?
A) Computer language
B) Business language
C) Agricultural Code
D) Send mail to more than one person
Answer- (d) sending mail to more than one person

215. Which of the following is the free e-mail service provider.
A) Hotmail
B) Rediffmail
C) Yahoo
D) All of these
Answer: (d) All of these


216. Most mail programs automatically complete the following two parts of an e-mail.
A) Frozen & Body
B) From date and date
C) Frames and Two
D) None of these
Answer- (b) Fraud and date

217. Purchasing of goods made possible by using a computer ________ service.
A) E-WORLD
B) E-Commerce
C) E-Speed
D) None of these
Answer- (b) E-Commerce

218. Which of the following e-mail addresses can not be part of the email?
A) Period (.)
B) At sign (@)
C) Space
D) Underscore (-)
Answer- (c) Space

219. The e-mail attached is.
A) Receipt sent by recipient
B) A document from another program which has been sent by linking to e-mail.
C) List of recipients
D) None of these
Answer- (b) A document from another program which has been sent by linking to e-mail.

220. Popular method of study is done through computer and internet without going to classrooms.
A) Income Learning
B) close learning
C) E-Learning
D) None of these
Answer- (d) None of these


Download Our Android App