Internet and Web Page Designing

Internet Part – 10 (in English)

136. Who provides the address for e-mail ?
a) Internet service provider
b) Postmaster
c) DG , Postal Department
d) None of these
Correct Ans: a) Internet service provider

137. What is the mail coming back to the sender ?
a) Bank mail
b) Bounced mail
c) Return mail
d) None of these
Correct Ans: b) Bounced mail

138. What is the message sent through e-mails by commercial companies ?
a) Junk mail
b) Rough Match
c) Bounced mail
d) Frontier mail
Correct Ans: a) Junk mail

139.Where to create a message for e-mail ?
a) Notepad
b) Workbook
c) Message composition window
d) None of these
Correct Ans: c) Message composition window


140. Where the messages received from e-mails appear.
a) On the bulletin board
b) In the mail box message window
c) At the message center
d) None of these
Correct Ans: b) In the mail box message window

141. To see the new message received from the server , which button will be used in the mail window ?
a) Get mail
b) Message mail
c) Go
d) View
Correct Ans: a) Get mail

142. In order to send messages of electronic mail, the process of writing the address of the tranmitted is done under which program.
a) Window
b) Address book
c) Marker
d) Headers
Correct Ans: b) Address book

143. What command should be used to send the message to all members who is registered in mailing list?
a) Mail reflector
b) Mail Assistant
c) Orderly
d) Mail sorter
Correct Ans: a) Mail reflector

144. What does the list server do?
a) Build a list
b) Send the post
c) Managing the mailing list
d) None of these
Correct Ans: c) Managing the mailing list

145. Who created the list server named LIST SERVE ?
a) Eric Thomas
b) Elsa Thomas
c) Henry Thomas
d) Fried rich
Correct Ans: a) Eric Thomas


Download Our Android App