MS-Office

MS-Word Part 5

Ques. (61-75)

61. Maximum Font Size in the Formatting Toolbar –
A) 72
B) 82
C) 48
D) 92
Correct Answer : A

62. How many text alignments are in MS Word
A) 2
B) 3
C) 4
D) 5
Correct Answer : C

63. Which of these options is displayed at Bottom in every page
A) Header
B) Foot Note
C) Title
D) Footer
Correct Answer : D


64. Minimum Font Size in the Formatting Toolbar –
A) 4
B) 6
C) 8
D) 10
Correct Answer : C

65. Which key is used to delete the Character from the right side of the cursor
A) Back space
B) Delete
C) Shift
D) Delete +Enter
Correct Answer : B

66. Bullets and Numbering tools are used for
A) To create a list
B) To provide page numbers
C) To drawing
D) All of these
Correct Answer : A

67. In word Processing, the best option to shift third paragraph after the fifth paragraph
A) Cut and Paste
B) Copy and Paste
C) Delete and Copy
D) Edit and Paste
Correct Answer : A

68. Which program is used to correct spelling in Ms Word.
A) Spellpro
B) Spell Check
C) Outlook Express
D) All of these
Correct Answer : B

69. Which is not related to text formatting
A) Line spacing
B) Text Spacing
C) Margin change
D) Searching
Correct Answer : D


70. Which menu is selected to cut, copy, and paste.
A) File
B) Tools
C) Edit
D) Special
Correct Answer : C

71. What is the name given to a Document by the user?
A) File Name
B) Program
C) Record
D) Data
Correct Answer : A

72. Which executable files are used to start MS Word?
A) Word.exe
B) Winword.exe
C) MSword.exe
D) None of the above
Correct Answer : B

73. What is the use of thesaurus tool in MS-Word?
A) Synonyms and Antonyms words
B) Grammar options
C) Spelling suggestions
D) All of the above
Correct Answer : A

74. In which of the following menu is used in making columns.
A) Format
B) Insert
C) View
D) Tools
Correct Answer : A


75. In the Ms Word, which key is pressed with the mouse to select a sentence.
A) Shift
B) Ctrl
C) Alt
D) Space
Correct Answer : B

Download Our Android App